ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ

Αν το ύφασμα στο σαλόνι σας έχει φθαρεί ή αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να του αλλάξετε ταπετσαρία, αναλαμβάνουμε την αλλαγή ταπετσαρίας στον καναπέ σας ή την πολυθρόνα σας, καθώς και κάθε είδους ταπετσαρίες επίπλων γενικά.
Το έμπειρο προσωπικό μας, εκτός από την αλλαγή υφάσματος στον καναπέ σας, θα διορθώσει ότι έχει φθαρεί και θα κάνετε τον παλιό σας καναπέ καινούριο με πολύ οικονομικό και οικολογικά σωστό τρόπο.
Το κόστος είναι στα 150€ για 3θέσιο καναπέ, 130€ για 2θέσιο καναπέ και 100€ για πολυθρόνα (εκτός μπερζέρες για τις οποίες το κόστος είναι στα 120€). Οι τιμές αφορούν την εργασία και για συνηθισμένα σχέδια που καλύπτουν περί το 80% των περιπτώσεων, για τα υπόλοιπα οι τιμές προσδιορίζονται κατά περίπτωση.
Το ύφασμα που χρειάζεται (για σχέδια με μαξιλάρια στην πλάτη) είναι περί τα 14μ για τον 3θεσιο, 12μ για τον 2θεσιο και 10μ για την πολυθρόνα, τα αρίστης ποιότητας υφάσματα που διαθέτουμε καλύπτουν τις απαιτήσεις των περισσοτέρων και η τιμή τους είναι στα 9€ το μέτρο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε το 210 240 7289 ή να στείλετε mail στο : epipla@sanfos.gr

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ Ή ΝΕΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ;

Επειδή πολλοί από εσάς που το παλιό σας σαλόνι έχει φθορές και χρειάζεται επιδιόρθωση αντιμετωπίζετε το δίλημμα να διορθώσετε το παλιό ή να πάρετε καινούριο, τι συμφέρει καλύτερα, θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε ενημερώνοντας σας για το τι ισχύει.
Σε γενικές γραμμές λοιπόν ισχύει ότι εφόσον το παλιό σας σαλόνι δεν έχει σημαντικές φθορές στον σκελετό κι εφόσον δεν έχετε βαρεθεί το σχέδιο ώστε να θέλετε να το αλλάξετε, τότε συμφέρει η αλλαγή.
Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν είναι δυνατό ένας καινούργιος καναπές ίδιας ποιότητας με τον παλιό να κοστίζει όσο η επιδιόρθωση του παλιού ή λιγότερο. Αν λοιπόν δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε έκπτωση στην ποιότητα και εφόσον σας ενδιαφέρει η καλύτερη σχέση ποιότητας προς τιμή, τότε η σωστή επιλογή είναι η επιδιόρθωση. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε γενικές γραμμές το ντύσιμο καναπέ δεν είναι κάτι απλό. Χρειάζεται να αναλάβει την εργασία ένας έμπειρος ταπετσέρης, που να έχει εμπειρία στις ταπετσαρίες επίπλων γενικά αλλά και των καναπέδων ειδικά.
Δεδομένου ότι η κατασκευή σαλονιών είναι η ειδικότητά μας εδώ και 30 χρόνια, έχουμε το έμπειρο προσωπικό αλλά και όλα τα μέσα για να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε επισκευή, είτε αυτή αφορά το κάλυμμα, είτε αφορά το σκελετό.
Σε κάθε περίπτωση στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί η εργασία με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πάντα έχουμε σαν αρχή το να δίνουμε σημασία στην λεπτομέρεια και ασπαζόμαστε την άποψη ότι ο ευχαριστημένος πελάτης είναι η καλύτερη και οικονομικότερη μορφή διαφήμισης της δουλειάς μας.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ

Σας παρουσιάζουμε μερικές εικόνες από αλλαγές υφάσματος που έχουμε κάνει.

αλλαγή υφάσματος καναπέ αλλαγή υφάσματος καναπέ 3 ταπετσαρίες σαλονιών

 αλλαγή υφάσματος καναπέ 4  αλλαγή υφάσματος καναπε 5 αλλαγή ταπετσαρίας καρέκλας

αλλαγή υφάσματος καναπέ 6 αλλαγή υφάσματος πολυθρονας επιδιόρθωση καναπέ

ταπετσαρία καναπέ  αλλαγή ταπετσαρίας σε πολυθρόνα  αλλαγή ταπετσαρίας καναπέ

επισκευή καναπέ  αλλαγή υφάσματος σε πολυθρόνα